Soundtracks: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

List of artists: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Sumbang Doel - Nini Nini Luar Negeri lyrics

  Click to play this song!

Nini Nini Luar Negeri by Sumbang Doel


siga budak anu murag bulu bitis
unggal poe gawe ngador jeung
ngageulis
pake bedak pake lipstik
pake shadow
rambut palsu
siga jurig tangkal waru
make baju necis hayang jiga artis
ucad aced hayang jiga pragawati
sura seuri huntu tinggal tilu siki
calangapna gede teuing
nepikeun ka asup angin
mindeng pisan mabesekan
nangkring di jalan tikungan
ngaheureuyan budak bujang
poho umur poho incu
asa aing geulis keneh
sura seuri
tual toel
gura gero
kucap kiceup
umat imut
gutak gitek
gubay geboy
ucad aced
asa kewes
cumentil leuwih ti hostes!
h_ardiyanto@usa.net



A-Z Lyrics Universe

Follow us

Lyrics / song texts are property and copyright of their owners and provided for educational purposes.