Soundtracks: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

List of artists: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Abn - Alo, wa? lyrics

  Click to play this song!

Alo, wa? by Abn


Ik ben fouter dan 1+1=3. Platen van Milli Vanilli of Sylvie Melodie. Vraagt ge u af wie? Nou, ge zult me leren kennen, niet te remmen of te temmen, dus ge zult me wel moeten wennen, aan mijn aanwezigheid, dus ik ben gekomen om te blijven. En net als Hitler heb je jaren nodig om mij te kunnen verdrijven. Met napalm uit Vietnam zet ik uw hersenpan in vuur en vlam, en slacht u ritueel als schapen tijdens de ramadam. Wat had je dan? Wat probeer je te bewijzen? Probeer het nog een keer, ik maak u klaar op grootmoeders wijze. Met een verbale saus om u vingers bij af te likken. Mondje open, slikken en bikken, ik laat u tien kilo verdikken. Mmm smakelijk, ik kom hier ver van zakelijk, maar vermakelijk en hoofdzakelijk noodzakelijk. Verderfelijk, mijn foutheid is onsterfelijk. Checkt mijne stamboom, het is gewoon erfelijk!
Alo? Wa! Mijn naam is Quinte Ik ben de foutste klootzak die je in heel de scene zult vinden.
Ik kick de sh*t naar de volgende level net als Mario Bros. Ik kom pas helemaal los als ik met rhymes mijn tanden flos. Laat je zweven in mijn cosmos, net als een astronaut. En geef je herseninhoud dat groot onderhoud, ontdek zo je fabrieksfout en stuur je terug naar den Ikea. Deze tekst is kankerverwekkend, al gebruikt ge liters Nivea Zonnecrême, ik ben je regen na de zonneschijn. Pomp refrein na refrein in je onderbewustzijn ‘t Is een goed bewaard geheim dat ik de foutste klootzak ben, en sterk ben als Heman, maar dan wel met een vulpen. En luister naar mijn stem die vervangt je geweten. Maakt je zwaar bezeten en je persoonlijkheid gespleten. Je had maar beter moeten weten, ik heb de echte sh*t in stock, dit is te scherp voor je oren al is je naam Mr.Spock. Ik stop dissers in de wok met sojabonen en prei, het ideale recept voor de foute klootzakkerij.
Alo? Wa! Mijn naam is Quinte Ik ben de foutste klootzak die je in heel de scene zult vinden.
Ik beschadig baldadig gewelddadig en ongenadig met een misdadig brein dat fout werkt en overdadig. Net Hannibal the Cannibal Lector aangekomen in je sector. Wees verantwoordelijk voor je eigen fantasie, ik ben een ingebouwde leugendetector. Heb veel te veel kif gesplift en ben nu zwaar geschift. Fok wacke mc’s met een tegennatuurlijke geslachtsdrift. Geef ze daarna ne facelift die zwaar zal mislukken. Ik vermink zo dat kilo’s make up ze ni meer kunnen opsmukken. En dat allemaal zonder vingerafdrukke achter te laten. De dwangbuizen waren op, dus ze hebben me weeral vrijgelaten. Ze laten mij maar praten niet plat maar bruisend. Mijn tracks zijn tenminste houdbaar tot het jaar tweeduizend zesentachtig, krachtig en machtig. Deze foute foute klootzak kickt het prachtig.A-Z Lyrics Universe

Follow us

Lyrics / song texts are property and copyright of their owners and provided for educational purposes.