Afrikan Buzz Lyrics

Ice Mc Lyrics Afrikan Buzz

  Browse by artist name Search Browse by soundtrack
 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Afrikan Buzz

by Ice Mc. Buy album CD: Other Songs A - W

Seh mi love seh mi love seh mi love afrika
adda man adda man ashed blood and fire
me ago show you weh mi a deal wid wid de mike ina me han
yafi stop all the violence and the badaration
ina south afrika all you hear a pam pam
dem a teef all de goal and dem a look fi diman
a de roots of the life dat you mus understand
anna deso me come from misa champion mi seh
afrikan afrikan afrikan
everybody use de name fi have some carn ina dem han
me no deal wid dat ca misa righteous man
an me se dat a so'um weh di people mus understand
seh de land is so green jah man so green is de land
me no check fi weh dem show you pan de television
an me seh ba ba bam pa pa pam pam
bo se we afi stop all the starvation

sheet music Buy Ice Mc sheet music
cd Buy Ice Mc CDs
guitar tabs Ice Mc guitar tabs
Album: Other Songs A - W Lyrics
cd Buy "Other Songs A - W" CD
  1. Afrikan Buzz
  2. Anything Can Happen
  3. Build A Bridge And Jump Off It
  4. Dark Night Rider
  5. Double Or Quits
  6. Finding Emo
  7. Freaky Flow
  8. Funkin With You
  9. Give Me The Light
  10. In The Sun
  11. It's Up To You
  12. Its a Rainy Day
  13. Labba Ling
  14. Look After Nature
  15. Music For Money
  16. Never Stop Believing
  17. New Style 2000
  18. Nothing But Time
  19. On The Scene
  20. Run Fa Cover
  21. Russian Roulette
  22. Take Away The Color (95' Reconstruction Short)
  23. Take Away The Colour
  24. Tarzan
  25. Tell Me
  26. The Britaican
  27. The Simple Act Of Giving Up
  28. The Vibe
  29. Think About the Way
  30. What I Should Have Learned In Study Hall


Song words / lyrics from Other Songs A - W album CD are property & copyright of their owners and provided for educational purposes.
DMCA Policy | Add/correct lyrics  |  Request lyrics  |  Links  |  Privacy | Contact us    © 2002 -