Down In The Ghetto Lyrics

Bounty Killer Lyrics Down In The Ghetto

  Browse by artist name Search Browse by soundtrack
 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Down In The Ghetto

by Bounty Killer. Buy album CD: Nah No Mercy: The Warlord Scrolls

1. My pocket is week, my heart is willing
Ah want a pound a rice, but can't find a shillin
Can't buy the chicken back, much less the chicken
Turn left and right is pure gunshot a fling
Every whey mi guh is wicked song them a sing
Now hear mi now Queens, and hear mi now Kings
All over this world, local and Foreign
Black and white, mi naah prejudice skin
Now hear mi mister Lou, mister Wong and mister Chin
To kill another man what good does that bring
I feel it so much till cold bump take mi skin
Mi head start to hurt mi, and mi eyes dem a spin


Who give the guns, who give the crack
No-one to take the blame
And a who import the guns and cocaine
And a who innaculate the ghetto youths brain
And mobilize dem inna this Bloodsport game
Say if you want to rich, you haffi kill Shane
And wicked enough to kill him mother miss Jane
Mek dem say you a di wickedest man pon the lane
And if you want you respect fi long like a train
Well you better make shot fall like a rain
You haffi put one foot pon then concord plane
Hey, you better sell twenty kilo a cocaine


sheet music Buy Bounty Killer sheet music
cd Buy Bounty Killer CDs
guitar tabs Bounty Killer guitar tabs
Album: Nah No Mercy: The Warlord Scrolls (2006) Lyrics
cd Buy "Nah No Mercy: The Warlord Scrolls" CD
  1. Dem Deh
  2. Spy Fi Die
  3. Coppershot
  4. Statement
  5. Long Or Tall
  6. If A War
  7. Lodge
  8. Gun Thirsty
  9. New Gun
  10. Dead This Time
  11. War
  12. Suspense
  13. Twenty One
  14. East Indian
  15. No Interview
  16. Bounty's Nitro Mix
  17. Fed Up
  18. My Experience
  19. Sufferah
  20. Look
  21. Cellular Phone
  22. Intimate Woman
  23. More Gal
  24. Gal
  25. Benz And Bimma
  26. Living Dangerously
  27. Worthless Bwoy
  28. Arrow
  29. Stucky
  30. Fitness
  31. Smoke Clears
  32. Warlord
  33. Miss Ivy Last Son
  34. Bwoy Nuh Run
  35. Not Another Word
  36. Smoke Herb
  37. Down In The Ghetto
  38. Roots Reality And Culture
  39. Seek God
  40. The Lord Is My Light And Salvation
  41. King Addies Multi Mega Death Mix


Song words / lyrics from Nah No Mercy: The Warlord Scrolls album CD are property & copyright of their owners and provided for educational purposes.
DMCA Policy | Add/correct lyrics  |  Request lyrics  |  Links  |  Privacy | Contact us    © 2002 -